Yuneec Typhoon H Plus drone RTF | 6970298657917

De Yuneec Typhoon H Plus is een drone van hoge kwaliteit welke voorzien is van een 1″- C23 camera met 4K-videoresolutie. 4K video’s kunnen opgenomen worden met een hoge framerate van 60fps waardoor deze altijd erg vloeiend zullen zijn, zelfs als de beelden bij de nabewerking vertraagd worden! Foto’s worden haarscherp vastgelegd met een resolutie van maar liefst 20 megapixel. Zoals we reeds gewend zijn van de vorige types van de Typhoon H kan de camera 360 graden draaien. De Typhoon H Plus is voorzien van een nieuwe flightcontroller, welke gebaseerd is op de PX4. Daarnaast beschikt deze drone over verschillende vlieg modussen, zoals: Follow Me, Point of Interest en Curve Cable Cam. De vernieuwde ST16 zender is voorzien van een helder LCD scherm waarop niet alleen de beelden live te volgen zijn, maar ook worden alle telemetrie gegevens daarop weergegeven. De Yuneec Typhoon H Plus wordt geleverd inclusief alle toebehoren zodat je direct aan de slag kunt.
Optimale betrouwbaarheid
De Yuneec Typhoon H Plus is aan de binnenzijde onder handen genomen om de drone nog betrouwbaarder te maken dan zijn voorganger. Een verfijnde bedrading zorgt voor een geoptimaliseerde luchtcirculatie en een betere koeling. Kritische punten zijn beter afgeschermt tegen de elektronische componenten om zodoende te zorgen voor een optimale betrouwbaarheid. Ook de vernieuwde flight controller die gebaseerd is op de PX4, en het 6-rotor ontwerp dragen daaraan bij. De Tyhpoon H Plus is één van de meest efficiënte en stilste drones in zijn klasse!
C23 camera
De C23 camera is uigerust met een 360 graden (eindeloos) draaibare gimbal welke bediend kan worden via een draaiknop op de ST16 zender. De snelheid waarmee de camera draait kan ook middels de draaiknop ingesteld worden. De 1″ sensor legt foto’s vast op een resolutie van maar liefst 20 megapixel en video’s kunnen opgenomen worden in 4K met een hoge framerate van 60FPS. De C23 camera heeft een verbeterde output bij weinig licht en zorgt voor een verhoogd dynamisch bereik.
Vernieuwde ST16 zender
De helderheid van het LCD scherm op de ST16 zender is verbeterd waardoor alles duidelijker zichtbaar is. Daarnaast heeft deze een extra USB-slot en een geheel nieuwe intuïtieve gebruikersinterface.
Obstakel vermijding (Sonar)
De Yuneec Typhoon H Plus is net als zijn voorganger uitgevoerd met obstakel vermijding. Op het moment dat deze ingeschakelt is zal de drone obstakels detecteren en vervolgens afremmen. Door dit vernuftig stukje techniek is de kans erg klein dat je ergens tegenaan zal vliegen. De obstakel vermijding (Sonar) zit echter enkel aan de voorzijde. Het is dus erg belangrijk om daar rekening mee te houden op het moment dat je achterwaardse of zijwaardse bewegingen maakt.
Kenmerken Yuneec Typhoon H Plus
– Nieuwe flightcontroller op basis van PX4 met geïntegreerde back-up en failsafe- Geoptimaliseerd ontwerp voor verbeterde luchtstroom en koeling- Verhoogde betrouwbaarheid- Drone produceerd weinig geluid- Inclusief 1″ sensor C23 camera met 20 megapixel en 4K videoresolutie bij 60 FPS- Verbeterde lichtprestaties, dynamisch bereik- Inclusief vernieuwde ST16 zender met verbeterd display- Veschillende vlieg modussen: Orbit me, Point of Interest, Journey Mode, Follow me, Curve Cable Cam, Go Home- 6-rotor ontwerp voor extra stabiliteit en veiligheid- Intrekbaar landingsgestel- Obstakel vermijding (Sonar)
Specificaties Yuneec Typhoon H Plus
Drone- Lengte: 520mm- Breedte: 520mm- Gewicht: 1645g (zonder camera)- Vliegtijd: maximaal 25 minuten (met camera)- Type accu: 4S 5250mah lipoCamera- Afmeting: 115 x 80 x 130mm- Gewicht: 350g- Sensor: 1″ CMOS- Pixels: 20MP- Video resolutie: max. 4K/60FPS- Focale lengte: 23mm- FOV: 91 graden- ISO range: 100 – 6400- Sluitertijd: 4–1/8000s- Witbalans: vergrendeld, zonnig, bewolkt, automatisch, TL, gloeilamp, zonsondergang- Foto formaat: JPG, JEG, DNG- Video formaat: MP4ST16 zender- Besturingssysteem: Android- Aantal kanalen: 16- Zendbereik (optimale condities): 1.6km- Frequentie: 2,4GHz- Video transmissie: 5,8GHz- Scherm resolutie: 720P- LCD schermgroote: 7″- Telemetrie weergave: ja- Ingebouwde accu: 3.6V 8700mah 31.32Wh li-ion- Outputs: HDMI, USB

prijs:  1699.00  (klik hier voor meer informatie