Spektrum Ultra Micro FPV camera systeem – 5.8GHz | 605482578728

Dit is het Spektrum Ultra Micro FPV camera systeem, welke voorzien is van een zender en antenne. De beelden worden doorgezonden op een frequentie van 5.8GHz. Deze camera is zeer compact, en licht van gewicht. Hierdoor is deze ook zeer gemakkelijk te monteren op indoor rc vliegtuigen. Deze camera kan dan gevoed worden vanuit de vliegaccu (1S lipo), waarvoor een Y-kabel meegeleverd wordt, of door een losse 1S lipo.
Kenmerken
– Geschikt voor Ultra Micro modellen- Compatibel met 5.8GHz Fat Shark Headsets- Vereist een 1S lipo accu, mits de camera niet gevoed kan worden door een vliegaccu (1S)- Sttort niet op 2.4GHz- Geïnstalleerd met een paar eenvoudige stappen

Spektrum Ultra Micro FPV camera systeem – 5.8GHz kopen bij TopRC
De Spektrum Ultra Micro FPV camera systeem – 5.8GHz is een RC onderdeel van het merk Spektrum. Bij TopRC ben je aan het juiste adres voor alle RC onderdelen van Spektrum. TopRC heeft een snelle levering; bestel je vóór 12:00 dan kun je vanavond aan de slag met een van onze RC onderdelen. Daarnaast heeft TopRC een showroom van maarliefst 1.000m2! Naast Spektrum Ultra Micro FPV camera systeem – 5.8GHz heeft TopRC nog meer RC onderdelen, bekijk welke RC onderdelen bij jou passen.

prijs:  99.99  (klik hier voor meer informatie