LaTrax Teton 1/18 electro monster truck RTR |

De LaTrax Teton is een volwaardige monster truck op kleine schaal. LaTrax is het nieuwe submerk van Traxxas! Met de LaTrax Teton zetten zij een auto in de markt die betaalbaar is voor jong & oud. Zoals je gewend bent van Traxxas worden enkel hoogwaardige componenten gebruikt en zijn de onderdelen laaggeprijsd. De 1/18 schaal monster truck is voor vele doeleinden geschikt. Je kunt hiermee namelijk scheuren over parkeerplaatsen, sportzalen, door de straat of tuin. De LaTrax Teton wordt compleet voorgemonteerd geleverd inclusief een 2.4 Ghz zender.  Regent het buiten? Geen probleem want deze radiografisch bestuurbare auto is volledig waterproof uitgevoerd! 
Kenmerken van de LaTrax Teton
– Vierwiel aangedreven- Krachtige 370 size motor- Ready To Run- Voor & achter differentiëlen- Zacht compound banden- Duurzame constructie, zodat het model lang mee gaat
Accu & lader
De Latrax Teton wordt geleverd inclusief accu & 12V snellader. Met de bijgeleverde accu heb je een rijtijd van ongeveer 15-20 minuten. Het laden met de inbegrepen lader duurt slechts 45 minuten.  Let op: de bijgeleverde lader is een DC lader en functioneerd alleen op 12 volt. Wil je deze lader op netstroom gebruiken dan dien je ook artikel TRX-2976G te bestellen.

Latrax LaTrax Teton 1/18 electro monster truck RTR kopen bij TopRC
De Latrax LaTrax Teton 1/18 electro monster truck RTR is een bestuurbare auto van het merk Latrax. Bij TopRC ben je aan het juiste adres voor alle bestuurbare auto’s van Latrax. TopRC heeft een snelle levering; bestel je vóór 12:00 dan kun je vanavond aan de slag met een van onze bestuurbare auto’s. Daarnaast houdt TopRC iedere maandag en vrijdag koopavond. Naast de Latrax TRX-76054-1 heeft TopRC nog meer bestuurbare auto’s, bekijk al onze radiografische auto’s.

prijs:  144.95  (klik hier voor meer informatie