E-Flite DeltaRay One electro vliegtuig BNF Basic | 605482278246

De E-Flite DeltaRay One is een radiografisch bestuurbaar vliegtuig dat geschikt is voor beginnende piloten. Het innovatieve deltavleugel ontwerp en de exclusieve ingebouwde veiligheids modussen zorgen ervoor dat het vliegen met dit toestel erg makkelijk is. De E-Flite DeltaRay One BNF Basic wordt voorgemonteerd geleverd. Het enige dat nodig is om aan de slag te kunnen is een accu, lader en Spektrum zender.
SAFE technologie
De exclusieve SAFE technologie (Sensor Assisted Flight Envelope) maakt het vliegen met dit toestel erg makkelijk! Met de eenvoudig te installeren SAFE Plus GPS-enabled upgrade met drone-technologie ontvangt het model functies zoals Auto Landing of Virtual Fence.
Compact
De E-Flite DeltaRay One is vrij compact waardoor je niet alleen op open velden kan vliegen maar ook in parkeergarages en sporthallen. Dat maakt dit toestel erg veelzijdig. De lichtgewicht constructie van EPO foam en rubber neus maken het model zeer robuust en duurzaam.
Fun!
Het vliegplezier houdt niet op als je het vliegen onder de knie hebt. Het is namelijk mogelijk om alle hulpmiddelen uit te schakelen. De brushless motor levert voldoende power om aerobatic figuren te kunnen vliegen. Het deltavleugel ontwerp en de lage vleugelbelasting zorgen daarnaast voor een fantastische wendbaarheid. De E-Flite DeltaRay One is daarom niet alleen interessant voor de beginnende piloot, maar ook de ervaren piloten zullen erg veel plezier beleven aan dit prachtige toestel!
Kenmerken E-Flite DeltaRay One
– BNF Basic- Exclusieve SAFE-technologie- Beginner, gevorderde en expertvluchtmodus met één druk op de knop- Eenvoudig te upgraden naar GPS-enabled SAFE Plus drone-technologie met AutoLand, Flight Limiting en Auto Hold (EFL9512, apart verkrijgbaar)- Lichtgewicht en uiterst duurzame EPO-constructie met rubberen spinner- Unieke aandrijvingsconfiguratie met inklapbare propeller- Brushless motor- Toonaangevende Spektrum DSMX® 2,4 GHz-technologie- FPV compatibel met OSD (On Screen Display) bij gebruik van compatibele camera’s, headsets of monitoren (wordt apart verkocht)
Specificaties E-Flite DeltaRay One
– Lengte: 422mm- Gewicht: 135gram- Vliegtijd: circa 5 minuten
Benodigdheden
– 5 – 6+ kanaals zender met Spektrum 2,4 GHz DSMX/DSM2- 200 – 280mAh 2S lipo- Geschikte lipo lader

prijs:  119.99  (klik hier voor meer informatie